Főoldal
Természetes forrásból
Gyógyító gyümölcsök
Magunkról
Termékek hatáskör szerint
Munkatársakat keresek
Többi oldalam
Elérhetőség
Bemutatók
Média megjenések
Crystal magazin
Tapasztalat füzetek
A3-ok
Megrendelés menete
KARÁCSONYI AKCIÓ!!!
WebáruházMagunkról

 

Egy emberközpontú vállalat

 

Crystal Institute Kft.

Kép

 

A Crystal Institute Kft. értékesítési rendszere egy bensőségesebb, a bizalmon, a személyes kapcsolatokon valamint a termékek nagyszerű hatásain alapuló módszerre épít. Napjainkban a vásárlók igénye egyre inkább fokozódik ez iránt a kényelmes, valamint minden információs igényüket kielégítő vásárlási lehetőség iránt, ami kiküszöböli a hagyományos kereskedelem hátrányait, és további előnyökkel szolgál.

A Crystal Institute Kft. filozófiája sok életre szóló barátságot eredményezett olyan emberek között, akik máskülönben talán egész életükben nem is találkoztak volna. Sok üzlettársunk nagyszerű hozzáállása, kemény, kitartó és céltudatos munkája függetlenséget és pénzügyi szabadságot biztosít számukra.

Termékeinket olyan emberek fogyasztják és használják, akik:

* Fogékonyak az újra és részben vagy egészben saját kezébe akarják venni egészségük alakítását.

* Akiknek fontos, hogy az a termék, amelynek bizalmat adtak kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazzon.

* Akiknek fontos, hogy a terméket egyszerűen lehessen használni, jó íze és kellemes illata legyen.

* Akiknek fontos, hogy az eredmények hamar jelentkezzenek és az az ok is megszűnhessen, ami a problémát okozta.

* Valamint azok, akiknek fontos, hogy a gyártási hátterét egy megbízható cég biztosítsa, amely folyamatosan ellenőrzi a minőséget, és folyamatosan fejleszti a termékeit.

A forgalmazók maguk is kipróbálták a termékeket, és meggyőződtek azok kiváló tulajdonságairól. Folyamatosan képezik magukat, hogy minél tartalmasabb szolgáltatást tudjanak adni vásárlóiknak. Felelősséget érezve és vállalva a környezetükben élők egészségéért, otthonukban megismertetik őket a termékekkel, valamint azokkal az előnyökkel, amit a termékek hordoznak. A forgalmazók mindent megtesznek, hogy a vásárlók elégedettek legyenek a termékkel, folyamatosan tartják a kapcsolatot a fogyasztókkal.

A Crystal Institute Kft. emberközpontú vállalkozásként négy értéket tart szem előtt:

* Egészség

* Segítség

* Siker

* Jólét

Ennek érdekében mindent megtesz azért, hogy az értékesítő hálózat tagjai elégedettek legyenek, melynek eredményeképpen a cégbe, a termékekbe, a szponzorokba, valamint saját vállalkozásukba vetett hitük és lelkesedésük lesz a fejlődés záloga. Közösségünk jelmondata: „Szeretnénk, ha úgy tartoznánk egymáshoz, mint egy nagycsalád tagjai."

E gondolatok jegyében kívánunk Önnek jó egészséget, sok elégedett és hálás vásárlót, valamint lelkes és tettre kész üzlettársakat!

Kép

 

 

 

" Szeretnénk, ha úgy tartoznánk egymáshoz, mint egy nagycsalád tagjai"

 

 www.etrendkiegeszitok.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!